Onze producten

Ziekenhuisapotheek Nij Smellinghe, onderdeel van het CvSF, mag alle soorten medicijnen bereiden en leveren aan de eigen individuele ziekenhuispatiënten en aan grote groepen patiënten buiten het ziekenhuis. Het getoonde assortiment op deze website is slecht een impressie van de mogelijkheden.

Wij hechten grote waarde aan veiligheid, arbeidsomstandigheden, milieu en de GMP-eisen. In technisch hoogwaardige ruimtes vindt het bereidingsproces van de geneesmiddelen plaats onder de vereiste normen (GMP(z)). Daarnaast distribueren we door robots verpakte geneesmiddelen waaronder VTGM-bereidingen.

Ziekenhuisapotheek Nij Smellinghe werkt nauw samen met de afdeling Logistiek & Inkoop van ziekenhuis Nij Smellinghe. Ook is er een intensieve samenwerking met Alliance Healthcare. Daardoor is het mogelijk om binnen 24 tot 48 uur na uw aanvraag te leveren.

Als u nog geen klant bent en een aanvraag wilt doen voor een bereiding, sturen we u een 'Overeenkomst Overdracht Apotheekbereidingen' toe. Uw gegevens worden gecheckt en bij goedkeuring nemen we uw aanvraag in behandeling. U ontvangt bericht van ons bij vragen of stagnering in het (bereidings- en/of leverings)proces.

Ons streven is om u als klant te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten voor een betaalbare prijs.
Graag nemen we uw aanvraag voor een bereiding en/of GDS leveringen in behandeling (online of per fax 0512 588 781).